Arcadis
Vul je naam in en maak een profielfoto. Daarna verschijnen de foto-opdrachten.
Heb je eerder vandaag al foto's ingestuurd?
Je foto's worden opgeslagen op onze eigen server en zijn alleen zichtbaar voor de organisatie en de fotografen die ze beoordelen. Ze worden gebruikt tijdens de nabespreking van deze dag en kunnen daarna worden gedeeld met de deelnemers van deze wandeling.
We plaatsen je foto's niet op internet, sociale media of in reclame zonder je dat apart te vragen.
Je naam en profielfoto dienen alleen om je inzendingen te herkennen.
Je houdt de regie over je eigen gegevens. Een losse foto haal je weg met het kruisje op die foto. Wil je alles wissen, ga dan naar Profiel en kies onderaan 'Verwijder mijn gegevens en foto's'; je foto's, je profielfoto en je naam worden dan meteen en onherroepelijk van de server verwijderd. Je hoeft daar niemand voor te vragen.
Uiterlijk drie weken na de wandeling verwijderen wij sowieso alle foto's en gegevens van de server. Kom je er zelf niet uit, laat het dan weten bij de organisatie.
Deelname is vrijwillig. Door akkoord te gaan geef je toestemming voor het bovenstaande.
